SOBRE BIONET

Descobrir, inventar,
revolucionar

Descobrir, inventar i revolucionar: aquesta és la constant del nostre projecte.

Bionet va néixer l’any 2005 amb la voluntat d’oferir oportunitats intuïtives i potencials en l’àmbit de la bioseguretat.

Des d’aleshores, el nostre objectiu segueix essent el de créixer al costat de l’equip de persones que dia a dia segueixen treballant per millorar la orientació al servei i l’especialització del projecte a través de la innovació i la voluntat de ser millors cada dia.

Perquè a Bionet creiem que el més important de la nostra feina són les persones.
Constantment, els nostres professionals transformen la seva manera de treballar per adaptar-se als canvis, i segueixen reinventant-se cada dia per aportar solucions de valor que converteixen els reptes en oportunitats.

Des de l’equip de desinfecció fins als transportistes. Del personal de laboratori als tècnics de plagues. Des de l’equip de suport de màrqueting fins als responsables que coordinen cada cas amb entusiasme.

I tants altres que d’alguna manera formeu part d’aquest projecte que ens il·lusiona i alimenta les nostres ganes de treballar.

Benvinguts a Bionet!

https://bionet.cat/wp-content/uploads/2020/04/bionet_instalacions2-1280x853.jpg
MÉS QUE SERVEIS

Diversificació
d'oportunitats

L'equip de professionals de Bionet compta amb una qualificada experiència en el sector mediambiental. Sabem que una empresa és molt més que els seus serveis, i és per això que a Bionet hi trobareu un tracte càlid i proper.
Tracte humà
Professionalitat
Vocació de servei
Formació constant
Capacitat d'innovació
Respecte pel mediambient
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

TÈCNICS MEDIAMBIENTALSUn equip
d'experts

Bionet està format per un equip multidisciplinari de professionals amb més de 20 anys d'experiència en el sector mediambiental. En Roger, en Carles, l’Anna i la Carme són els responsables de cada una de les àrees del projecte, que integra un equip més ampli d’altres especialistes.
https://bionet.cat/wp-content/uploads/2021/03/Roger-1.jpg
RESPONSABLE BIONET

Roger Vila

Llicenciat en Biologia i Màster en Gestió del Medi Ambient, coordina els diferents serveis ambientals a tots els nivells. Ha realitzat diverses col·laboracions amb universitats i centres de recerca, és part de la junta de diverses associacions del sector.
https://bionet.cat/wp-content/uploads/2021/03/Marta.jpg
TÈCNICA DE PLAGUES

Marta Puig

Graduada en ciències ambientals. Desenvolupa l’activitat de coordinadora tècnica d’equips i pròpiament l’execució tècnica d’actuacions de control.
https://bionet.cat/wp-content/uploads/2021/03/Anna-T-1.jpg
TÈCNICA D'ANÀLISI

Anna Tejada

Tècnica en gestió de residus i responsable del laboratori de salut ambiental. Llicenciada en Biologia i màster en APPCC, coordina el servei de gestió de residus, així com la seva direcció tècnica. És la responsable del laboratori de salut ambiental.
https://bionet.cat/wp-content/uploads/2021/03/Carme.jpg
TÈCNICA I ATENCIÓ AL CLIENT

Carme Vilaró

Tècnica en gestió de residus i responsable del servei d’incineració. Graduada superior en Salut Ambiental, coordina el servei d’incineració d’animals de companyia i dona suport a altres serveis de Bionet.
GRUP GEPORK

La força
del Grup

L’aparició de Bionet no pot entendre’s sense el conjunt de Grup Gepork.

Grup Gepork opera al mercat de la veterinària des de l’any 1979. Inicialment l’empresa va centrar la seva activitat en la inseminació artificial porcina, la qual va ser la introductora en el mercat nacional.

La seva vocació per orientar-se al servei al client va fer que s’especialitzés en dues línies de negoci diferents.

Gepork, dedicada al sector ramader de grans animals, i Centauro, dedicada a la distribució integral de productes per a clíniques veterinàries i botigues especialitzades.

L’any 2005, el resultat d’ampliar la gamma de serveis va portar a l’empresa a impulsar Bionet, amb tres àrees relacionades amb la bioseguretat: control de plagues, gestió de residus i laboratori d’anàlisi especialitzat.

Actualment, els projectes de Bionet i Grup Gepork comparteixen visió de futur i objectius que els confereixen projectes hegemònics dins el sector veterinari i ramader.

Mateixos valors, mateix compromís.

https://bionet.cat/wp-content/uploads/2021/03/Logos.jpg

CONTACTEU AMB NOSALTRESBionet al vostre servei

Visiteu les nostres instal·lacions o envieu-nos un correu electrònic amb tot el que necessiteu. Si teniu cap pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres.
Adreça
Finca El Macià s/n
08510 Masies de Roda
Telèfon
Tel 938 543 976
Correu electrònic
bionet@bionet.cat

  Camps obligatoris marcats amb *

  Les dades enviades per aquest formulari tindran única i exclusivament la finalitat de gestionar la seva incidència o consulta. El responsable d’aquestes dades és Grup Gepork S.A.

  VOLEM AJUDAR-VOSContacte
  938 543 976
  bionet@bionet.cat
  www.bionet.cat
  VENIU A CONÈIXER-NOSAdreça
  Bionet
  08510 Masies de Roda
  Finca El Macià s/n
  SEGUIM CONNECTATSXarxes socials
  Estigueu informats de totes les novetats a les nostres xarxes socials. Seguiu-nos!
  IdiomaIdioma