El Bosc de Can Canet

Servei d’incineració: Eterna

Eterna és el servei d’incineració que oferim des de Bionet, amb la finalitat d’oferir un servei proper, càlid i de qualitat als centres veterinaris i als propietaris de la mascota.
Aquest any 2022 fem un pas endavant amb la nova instal·lació “El bosc de Can Canet”, un espai únic envoltat de naturalesa.

Descobriu l’experiència del Bosc de Can Canet, un espai únic on les emocions flueixen de forma natural!

La filosofia del projecte

Des d’Eterna oferim un ampli ventall d’eines i recursos enfocats a cuidar les emocions, amb el màxim respecte, sensibilitat i cura. El Bosc de Can Canet és el resultat de més de 4 anys de treball, una instal·lació amb la voluntat d’acollir persones que vulguin acomiadar-se del seu animal de companyia en un entorn natural, tranquil i agradable.

Un servei innovador

Eterna fa anys que es diferencia d’un simple servei logístic per les aportacions innovadores que ha fet al sector. No només vàrem ser els primers a oferir un servei de tanatori on acomiadar l’animal de companyia, oferir la possibilitat de fer memorials online, o facilitar els tràmits amb l’ús de noves tecnologies, sinó que també hem estat pioners amb productes al mercat com els sudaris, les joies amb ADN, i un catàleg d’urnes exclusives.

Consulteu el catàleg de El Bosc de Can Canet

 

 

VOLEM AJUDAR-VOSContacte
938 543 976
bionet@bionet.cat
www.bionet.cat
VENIU A CONÈIXER-NOSAdreça
Bionet
08510 Masies de Roda
Finca El Macià s/n
SEGUIM CONNECTATSXarxes socials
Estigueu informats de totes les novetats a les nostres xarxes socials. Seguiu-nos!
IdiomaIdioma